1Husstandard

Att välja hur ditt hus ska se ut och vilken inredning de ska ha är både roligt och svårt. För att göra det enkelt för kunden har vi valt att ta fram en stilguide som hjälper dig att göra rätt val till ditt hus.

Vi har valt att ha tre olika kategorier; Classic, Lyx och Signatur, som är tänkta att definiera stilen på produkterna. Genom att välja olika stilar eller att hålla sig inom en stilkategori påverkar husets intryck och speglar dig och din familjs personlighet.

Classic

Den klassiska stilen skulle även kunna kallas den tidslösa. Inom detta val använder vi oss av släta vitmålade innerväggar, standarhöjden om 2,80 m tillsammans med stora fönsterpartier ger ett modernt intryck som är hållbar över tid. Denna kategori utgör vår standard vilket är högre än det konkurrenterna erbjuder, vilket vanligtvis är tillval hos dem.

Lyx

Vad som är modernt är förstås en definitionsfråga. I denna  kategori syftar den moderna stilen till att spegla samtida eller kanske till och med futuristiska drag. Ofta är det synonymt med en stil som är avskalad utan att nödvändigtvis vara minimalistisk. Inom denna kategori erbjuder vi produkter från leverantörer inom lyxsegmentet. Inom denna tillvalskategori finner ni våra leverantörer i Italien, Tyskland, Frankrike , Storbritannien, USA och Belgien. Kunden lösning blir specialanapassad efter din och familjens personlighet. Här väljs exempelvis specialanpassad spishäll från Bora, kakel och klinker i övre prissegmentet.

Signatur

Inom detta segment får du som kund ett hem som enbart innehåller tillval från världsklass leverantörer inom sitt segment. Lösningen in dit hus blir unikt bara för dig, ett hem som är smart med alla nödvändigheter som ni inte trodde fanns.

Varje gång Lyxvilla bygger skapas ett unikt hus, med speciallösningar anpassad efter kundens behov och familjens förutsättningar. Det är därför vi som aktör inte massproducerar våra hus i fabrik utan bygger dessa på plats. För oss är kontakten med kund det viktigaste. Tillsammans med kunden försöker vi skapa ett hus som lever upp till vår slogan ”Kvalité i minsta detalj”.

 

En njutning varje dag

 

 

Outdoor_04